Persondata- og cookiepolitik

Persondata- og cookiepolitik gældende ved brug af Kristensen Consultings hjemmeside

Indledning

Nedenstående vilkår er gældende, når du anvender hjemmesiden for Kristensen Consulting, og hvis du ikke kan acceptere disse vilkår, bedes du undlade at anvende denne hjemmeside.

Brug af nærværende hjemmeside medfører således, at du dermed giver dit samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger.

Hvilke oplysninger indsamles?

Kristensen Consulting indsamler de personoplysninger som du selv afgiver ved anvendelse af hjemmesidens kontaktformular eller fremsendelse af e-mail til Kristensen Consulting.

Disse personoplysninger indsamles med henblik på at kunne svare på dine spørgsmål eller respondere på dit ønske om kontakt, for at kunne fremsende materiale, som du har bedt om, eller for at kunne fremsende relevant materiale på et senere tidspunkt – herunder både fremsendelse pr. e-mail og alm. post.

Videregivelse eller salg

Dine personoplysninger videregives eller videresælges ikke til 3. mand.

Sikkerhed og opbevaring

Kristensen Consulting bestræber sig på at opbevare og beskytte dine personoplysninger bedst muligt.

Cookiepolitik

Anvendelse af cookie sker for at kunne identificere din PC med henblik på at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden, samt for at måle trafik på hjemmesiden. Hjemmesiden bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. Du kan slå brugen af cookies fra i dine browser-indstillinger, hvis du ikke accepterer vores anvendelse af cookies.

Klage

Du har mulighed for at klage over behandlingen af dine personoplysninger. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Sletning og tilbagetrækning af samtykke

Du kan til enhver tid kontakte Kristensen Consulting, jf. nedenfor, for at få oplyst, hvilke personoplysninger, der er indsamlet om dig, eller for at kræve dine personoplysninger slettet.

Du kan til enhver tid rette henvendelse til Kristensen Consulting med henblik på at trække dit samtykke tilbage.

Persondataansvarlig

Kristensen Consulting ApS er den persondataansvarlige, som kan kontaktes på:

Kristensen Consulting ApS
E-mail jk@kristensen-consulting.dk

NB! Ved at anvende nærværende hjemmeside accepterer du vores persondata- og cookiepolitik. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk